Skyddskonsulenter till VoB i Kristianstad

Ansök nu!

Kristianstad

Karriärmöjligheter

Delaktighet

Professionalitet

Tipsa en vän!

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa den personen – om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning!


Tips skickar du enkelt via sms/e-post!

Spara annons!

Vi skickar ett mail och påminner dig att ansöka

Då så! Då var det klart!

Ett mail är påväg till dig!

Hoppsan!

Något gick fel hos oss! Försök igen senare.

Var god ange en giltig e-postadress
Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Tipsa om tjänsten!

Känner du någon som du tror hade passat för den här tjänsten? Skicka in ett tips – om personen blir anställd får du en iPad Mini i tipsbelöning!

Tips skickar du enkelt via sms/e-post!

Spara annons!

Vi skickar ett mail och påminner dig att ansöka

Då så! Då var det klart!

Ett mail är påväg till dig!

Hoppsan!

Något gick fel hos oss! Försök igen senare.

Var god ange en giltig e-postadress
Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

VoB öppnar ett skyddsboende i Kristianstad, vill du utveckla verksamheten med oss?


Arbetsplatsbeskrivning

VoB Syd är ett kommunalt vårdbolag som ägs av kommunerna i Kronobergs län och Skåne. Verksamheterna tar emot akuta och planerade uppdrag från socialtjänsten (SOL och LVU) skydd, stöd, utredning och behandling med placering i HVB, stödboende, skyddsboende eller familjehem. VoB driver även boenden för ensamkommande flyktingungdomar och erbjuder konsultationer och insatser i öppenvård. VoB är känt för kundfokus, kvalitetstänkande och förståelse för socialtjänstens situation. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.

VoB erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för dig som vill satsa i ett kreativt sammanhang med korta beslutsvägar. Vår företagskultur kännetecknas av en hög grad av delaktighet och ömsesidig respekt där arbetsglädje och laganda uppnås. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och subventionerad friskvård. Vårt arbete kännetecknas av professionalitet och hög kompetens. Med utgångspunkt från beprövade och kunskapsbaserade metoder bidrar vi till förändring som gör skillnad i klienternas liv.

VoB kommer under våren 2018 att starta ett skyddsboende i Kristianstad. Målgruppen är vuxna över 18 år och barnfamiljer som är i behov av skydd. Skyddsboendet kommer att ha uppdrag från socialtjänsten, att tillgodose behovet av skydd för enskilda personer och barnfamiljer, vid våld eller hot om våld, samt att arbeta aktivt med att de boende ska kunna flytta ut från skyddsboendet och då upprätthålla sitt eget skydd. Skyddsboendets personal kommer dessutom att vara ett stöd för de boende, med att upprätthålla en vardagsstruktur, samt att ta de kontakter med andra myndigheter och samarbetspartners som krävs för att den enskilde ska få det skydd som behövs. Skyddsboendet kommer att lägga stor vikt vid att medföljande barn och ungdomar, ska bli lyssnade på och ha en fungerande vardag med förskola/skola och fritidsaktiviteter under tiden de bor tillsammans med sin förälder på skyddsboendet. Vi söker nu skyddskonsulenter som vill bidra med sin kompetens och erfarenhet i arbetet med att starta och utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Genom ett nära och aktivt arbete med de boende, bedriver du ett stödjande, motiverande och vägledande arbete som utgår från de enskildas individuella behov och förutsättningar. Du genomför strukturerade risk- och skyddsbedömningar och upprättar genomförandeplaner och säkerhetsplaner tillsammans med de boende. Du är också ett stöd för att vardagen och alla kontakter ska fungera. Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Kvalifikationer

Du som söker är socionom, beteendevetare, socialpedagog, har pedagogisk utbildning eller annan likvärdig utbildning. Du behöver ha erfarenhet av myndighetsutövande eller behandlingsarbete med ungdomar, vuxna eller barnfamiljer utifrån våldsproblematik i nära relation.

Det är meriterande med erfarenhet av arbete med risk- och skyddsbedömningar enligt PATRIARK, SARA, SAM. Det är även meriterande med utbildning och erfarenhet av att arbeta enligt Motiverande Samtal. Vi önskar att du har kunskaper gällande lagstiftning på området, och erfarenhet från arbete med skattningar, som vi kommer att använda för att tydligt kunna se om insatserna gör någon skillnad för de boende. Det är viktigt att du klarar att arbeta självständigt, men också uppskattar att ingå i ett team. Du är flexibel och utvecklingsinriktad samt har kunskap om problematiken som du kommer att arbeta med. Vi ser det som en tillgång om du har språkkunskaper i andra språk förutom svenska. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Erfarenhet krävs.


Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-04-03
Efter överenskommelse


Ansökan

Ansök senast: 2018-01-25
Referensnummer: A745187

Lön

Löneform: Månadslön Individuell lönesättning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:2
Arbetstid: Schema dag/kväll/natt (sovande jour)
38,25 tim/v

Kontakt

Kontaktpersoner
Bodil Eriksson
Ledningsstrateg
0708-380881
bodil.eriksson@vob.se

Intresserad av tjänsten men saknar CV?

Du kan snabbt och smidigt påbörja din ansökan via vår Mobil/Snabbansökan längst ned på sidan.

Visa ditt intresse så är du ett steg närmare ditt drömjobb!


Dela annonsen - Hjälp en vän att hitta sitt drömjobb!

VoB

Påbörja din ansökan!

Du måste ange ditt namn.
Du måste ange en giltig e-postadress.
Du måste ange ditt telefonnummer.

Genom att skicka in en ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Det finns fel i din ansökan, var god gå igenom din information och försök igen.