Sjuksköterskor till Pelmatic

Intresserad!

Hela Sverige

Trivsel

Konkurrenskraftig lön

Veckoutbetalningar

Tipsa en vän!

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa den personen – om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning!


Tips skickar du enkelt via sms/e-post!


Pelmatic är ett familjeägt bolag med säte i Karlskrona. Företaget har bedrivit bemanningsverksamhet sedan 1980.

Spara annons!

Vi skickar ett mail och påminner dig att ansöka

Då så! Då var det klart!

Ett mail är påväg till dig!

Hoppsan!

Något gick fel hos oss! Försök igen senare.

Var god ange en giltig e-postadress
Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Tipsa om tjänsten!

Känner du någon som du tror hade passat för den här tjänsten? Skicka in ett tips – om personen blir anställd får du en iPad Mini i tipsbelöning!

Tips skickar du enkelt via sms/e-post!

Spara annons!

Vi skickar ett mail och påminner dig att ansöka

Då så! Då var det klart!

Ett mail är påväg till dig!

Hoppsan!

Något gick fel hos oss! Försök igen senare.

Var god ange en giltig e-postadress
Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Sjuksköterskor sökes till vår och sommar


Nu söker vi just dig som är sjuksköterska som vill arbeta i vår och sommar, vi har massor med spännande uppdrag att erbjuda.

Nu har Du som jobbar hos Pelmatic i sommar chansen till vår sommar- och rekryteringsbonus. Vad har just du för önskemål? Ring oss redan idag! Vi har förutsättningarna att erbjuda dig som sjuksköterska konkurrenskraftig ersättning och attraktiva uppdrag hos landsting, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverige. Vi erbjuder veckoutbetalningar, flexibilitet och möjligheten att bestämma över din egen arbetssituation.

Pelmatic ska vara det självklara valet för dig som sjuksköterska. Pelmatic erbjuder uppdrag som sjuksköterska med omfattning från heltid till kortare insatser, vi erbjuder spännande uppdrag som passar dina önskemål. Vi försöker hela tiden att ta pulsen på marknaden så att vi kan vara marknadens bästa arbetsgivare.

Vi är måna om våra anställda sjuksköterskor när det gäller deras arbetssituation och strävar efter att du ska betrakta oss mer som en arbetsgivare än ett bemanningsbolag. Vi är väl medvetna om vad trivseln innebär på jobbet, och som en engagerad arbetsgivare ser vi alltid till att våra sjuksköterskor har en god arbetssituation. Detta innebär att du som arbetar för Pelmatic inte behöver fundera på det administrativa, utan kan fokusera på att göra ett gott arbete och må bra.

Pelmatic är ett familjeägt bolag med säte i Karlskrona. Företaget har bedrivit bemanningsverksamhet sedan 1980.Frågor kring tjänsten besvaras av Cecilia Johansson som nås på telefon 0455-687 900 eller på info@pelmatic.se

Detta är Pelmatic

Sedan 2005 är Pelmatic, genom Almega ett auktoriserat bemannings- och konsultföretag. Auktorisationen säkerställer seriösa bemanningsföretag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Detta är Er garanti för att Pelmatic är en seriös leverantör som följer gällande lagar och regler.

Pelmatic Sweden AB har fullt arbetsgivaransvar och följer arbetsmarknads-lagstiftningen samt alla tillämpliga lagar, förordningar och regler. Sedan december 2015 är Pelmatic Sweden AB certifierade enligt ISO 9001 och 14001 gällande kvalitet och miljö.


Intresserad av tjänsten men saknar CV?

Du kan snabbt och smidigt påbörja din ansökan via vår Mobil/Snabbansökan längst ned på sidan.

Visa ditt intresse så är du ett steg närmare ditt drömjobb!Pelmatic är ett familjeägt bolag med säte i Karlskrona. Företaget har bedrivit bemanningsverksamhet sedan 1980.

Dela annonsen - Hjälp en vän att hitta sitt drömjobb!

Pelmatic

Påbörja din ansökan!

Du måste ange ditt namn.
Du måste ange en giltig e-postadress.
Du måste ange ditt telefonnummer.

Genom att skicka in en ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Det finns fel i din ansökan, var god gå igenom din information och försök igen.