Maskinbyggare till växande bolag

Ansök nu!

Personlig utveckling

Marknadsledande

Snabbt växande

Internationellt bolag

Tipsa en vän!

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa den personen – om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning!


Tips skickar du enkelt via sms/e-post!


Spara annons!

Vi skickar ett mail och påminner dig att ansöka

Då så! Då var det klart!

Ett mail är påväg till dig!

Hoppsan!

Något gick fel hos oss! Försök igen senare.

Var god ange en giltig e-postadress
Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Tipsa om tjänsten!

Känner du någon som du tror hade passat för den här tjänsten? Skicka in ett tips – om personen blir anställd får du en iPad Mini i tipsbelöning!

Tips skickar du enkelt via sms/e-post!

Spara annons!

Vi skickar ett mail och påminner dig att ansöka

Då så! Då var det klart!

Ett mail är påväg till dig!

Hoppsan!

Något gick fel hos oss! Försök igen senare.

Var god ange en giltig e-postadress
Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL
Vi är ett ständigt växande bolag som nu söker ytterligare Maskinbyggare till vår montageanläggning i Helsingborg. Eftersom vi växer, vill vi att våra kollegor ska växa med oss!
Rasmus Thell är en av många JBTs kollegor som har utvecklats i rollen som Maskinbyggare och som valt att ta sig an nya utmaningar. Läs om Rasmus personliga utveckling och vad han tycker om att arbeta på JBT.

Rasmus läste elprogrammet på gymnasiet och har arbetat som elektriker i tre år efter studenten. Under den tiden var han inhyrd som konsult från ett bemanningsföretag på JBT. 2011 blev Rasmus erbjuden att ta en anställning hos JBT som Maskinbyggare och arbeta med att bygga och kvalitetssäkra maskiner. Han åkte även ut på en del installationer och serviceuppdrag hos kunder.Rasmus

”Det bästa med att arbeta som Maskinbyggare är att man jobbar i ett bra sammansvetsat gäng med många olika kompetenser och personligheter. Alla känner bra ansvarstagande för det som skall göras och blir det körigt så hjälps alla åt. Mycket variation i arbetet så man tröttnar inte på det och ingen dag är den andra lik.”


Efter att arbetat i fem år som Maskinbyggare sökte Rasmus sig vidare inom JBT och fick en tjänst som Kvalitetstekniker där han i huvudsak arbetade med att utföra kvalitetskontroller på montageanläggningen samt att han hade mycket kontakt med olika leverantör som han även var ute och besökte. Efter att varit ute och rest en del som Kvalitetstekniker tog Rasmus chansen i höstas att söka som Team leader på montageanläggningen. Han har sedan Oktober i år arbetat som detta.


”Jag tycker att det alltid har varit bra att arbeta för JBT med många möjligheter att utvecklas och ta sig vidare inom företaget. Alla får vara delaktiga och bistå med sin kunskap inom alla områden och avdelningar. Jag har också fått se en del av världen på diverse service-och installationsjobb som har bidragit till både personlig utveckling och även varit kompetenshöjande.” - Rasmus


Är du Rasmus nästa medarbetare?

Som Maskingbyggare ser vi att du har en gymnasieutbildning inom verkstad eller teknik. Du har erfarenhet av verkstadsarbete samt gärna erfarenhet av ritningsläsning och rostfri svetsning. Du är van vid att ha datorn som verktyg för att skriva rapporter, tidrapportera osv. Du har heller inga problem att kommunicera på engelska.

Arbetet går ut på att du tillsammans med en kollega bygger och kvalitetssäkrar en maskin. Du planerar ditt eget arbete så att maskinen byggs innan deadline och skriver avvikelserapporter vid behov. Arbetet är i huvudsak förlagt på dagtid men resor och helgarbete kan förekomma om du är intresserad av det.

Du trivs hos oss om du är flexibel och gillar ett högt tempo. Föredrar du att arbeta självständigt och är noggrann i ditt arbete kommer du säkerligen att trivas ännu bättre. Vi tycker det att viktigt att hålla en god kvalité på våra produkter och att arbeta på ett serviceinriktad sätt där vi hjälps åt. Är du tekniskt intresserad och är nyfiken till att lära dig nya saker så tveka inte att söka tjänsten!  

Om det här är ett jobb för dig skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi tar emot ansökningar både på svenska och engelska.


Titta på videon för att se mer om våra produkter


Intresserad av tjänsten men saknar CV?

Du kan snabbt och smidigt påbörja din ansökan via vår Mobil/Snabbansökan längst ned på sidan.

Visa ditt intresse så är du ett steg närmare ditt drömjobb!Dela annonsen - Hjälp en vän att hitta sitt drömjobb!

John Bean Technologies

Påbörja din ansökan!

Du måste ange ditt namn.
Du måste ange en giltig e-postadress.
Du måste ange ditt telefonnummer.

Genom att skicka in en ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Det finns fel i din ansökan, var god gå igenom din information och försök igen.