Annonsen har avslutats

Denna annonsen avslutades 2017-07-11

Lönechef till Vänersborg

Intresserad?

Ansök nu!

Vänersborg

Förändringsresa

Väx med oss!

Småföretagare

Tipsa en vän!

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa den personen – om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning!


Tips skickar du enkelt via sms/e-post!

Spara annons!

Vi skickar ett mail och påminner dig att ansöka

Då så! Då var det klart!

Ett mail är påväg till dig!

Hoppsan!

Något gick fel hos oss! Försök igen senare.

Var god ange en giltig e-postadress
Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Tipsa om tjänsten!

Känner du någon som du tror hade passat för den här tjänsten? Skicka in ett tips – om personen blir anställd får du en iPad Mini i tipsbelöning!

Tips skickar du enkelt via sms/e-post!

Spara annons!

Vi skickar ett mail och påminner dig att ansöka

Då så! Då var det klart!

Ett mail är påväg till dig!

Hoppsan!

Något gick fel hos oss! Försök igen senare.

Var god ange en giltig e-postadress
Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL


Lönechef till LRF Konsult i Vänersborg


Vill du ha en utmannande och varierande yrkesroll där det bara är din egen drivkraft som sätter begränsningarna? Drömmer du om att arbeta för en av Sveriges bästa arbetsgivare där du får vara med i arbetet för att få landets småföretagare att växa? Då är tjänsten som lönechef på LRF Konsult i Norrköping, Ängelholm eller Vänersborg helt rätt för dig!

Arbetsuppgifter

Som lönechef kommer du att ha processägarskap och samordningsansvar för löneaffären. LRF Konsult tillhandahåller rådgivningstjänster inom ekonomi och skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. I rollen som lönechef kommer ditt fokus vara att utveckla verksamheten mot ökad lönsamhet och mot vår vision ”vi får landets småföretagare att växa”.

Rollen är delad och du kommer om ca 50 % att arbeta med arbetsprocesser, utveckling av lönetjänsten, omvärldsbevakning för nyheter inom löneområdet. Du kommer även inneha ett övergripande ansvar för schemaläggning för de tre löneklustren i samråd med ansvariga chefer. Den andra delen av tjänsten omfattar att arbeta operativt med löneuppdrag, samt vara chef över lönemedarbetare som finns på det kontor du har som arbetsort.

I rollen som lönechef ges du möjligheten att påverka, såväl din egen som verksamhetens framtida utveckling. Du kommer att delta i vårt ledarutvecklingsprogram och kontinuerligt erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget och koncernen. Du ingår i styrgruppen för lönetjänsten och rapporterar dit. Det ingår resor i tjänsten till andra kontor i verksamheten samt till huvudkontoret i Stockholm. Placeringsort för tjänsten kan vara Norrköping, Ängelholm eller Vänersborg.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst fem års arbetslivserfarenhet av lönehantering samt tidigare erfarenhet av att skapa samt implementera processer. Du bör ha några års erfarenhet av att leda och motivera andra att arbeta mot uppställda mål. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av konsultbranschen. Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande både i rollen som ledare och operativ konsult. Du är affärsdriven och med stark energi skapar du förutsättningar för förändring och utveckling.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur i en förändringsorienterad organisation med ett stort fokus på tillväxt och digitalisering. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. Vi vet också att du snabbt blir en del av organisationen med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande.

Välkommen att växa med oss!

Frågor och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 15 augusti 2017. Har du frågor om tjänsten är då välkommen att kontakta någon av våra Regionchefer beroende på geografisk placering.

Norrköping, Regionchef Magnus Olsson, tel. 013-377 016
Vänersborg, Regionchef Catarina Nilsson,tel. 0430-17 776
Ängelholm, Regionchef Dennis Davidsson, tel.0431-4181 48

Fackliga representanter är för SACO Maria Bellskog, telefon 060 67 88 03 och för Unionen Pär Wiklund, telefon 063-15 71 21.

Om oss

LRF Konsult utvecklar och säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som förenklar för ägarledda företag. Vi är ett specialistföretag med bred och djup kompetens. Med en stark lokal förankring utvecklar och säljer vi rådgivning inom ekonom & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag. Vi stärker och utvecklar företag och deras ägare och med cirka 1400 medarbetare på drygt 130 orter finns vi alltid nära kunden. Hos oss möter kunder och samarbetspartners hög kompetens, ett starkt engagemang, stolta och professionella medarbetare som arbetar med kunder inom segmenten skog, lantbruk och företag. Läs mer på www.lrfkonsult.se.


Sitter du med mobilen?

Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan direkt från mobilen genom att klicka på ”Mobilansökan”!

Dela annonsen - Hjälp en vän att hitta sitt drömjobb!

LRF Konsult

Påbörja din ansökan!

Du måste ange ditt namn.
Du måste ange en giltig e-postadress.
Du måste ange ditt telefonnummer.

Genom att skicka in en ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Det finns fel i din ansökan, var god gå igenom din information och försök igen.

Fler lediga tjänster hos LRF Konsult

Västmanlands län

Driven Kontorschef till Västerås

Mer information »