Annonsen har avslutats

Denna annonsen avslutades 2017-12-06

Försäkringsrådgivare - Insplanet

Intresserad?

Ansök nu!

stockholm

utvecklings-möjligheter

flexibel arbetstid

härliga kollegor

Tipsa en vän!

Känner du någon som skulle passa perfekt för den här tjänsten? Tipsa den personen – om tipset leder till en anställning kommer du att få en iPad Mini som belöning!


Tips skickar du enkelt via sms/e-post!Insplanet är en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar och privatlån till konsumenter och driver några av de största jämförelsetjänsterna inom försäkringar, lån och andra privatekonomiska områden genom Insplanet.com och MyLoan.se.

Insplanet omsatte 2015 drygt 80 miljoner kronor med god lönsamhet och bolaget har funnits sedan 1999. Vi är noterade på Nasdaq Omx och våra huvudägare är bolagets grundare samt mediekoncernen Bonnier.


Spara annons!

Vi skickar ett mail och påminner dig att ansöka

Då så! Då var det klart!

Ett mail är påväg till dig!

Hoppsan!

Något gick fel hos oss! Försök igen senare.

Var god ange en giltig e-postadress
Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Tipsa om tjänsten!

Känner du någon som du tror hade passat för den här tjänsten? Skicka in ett tips – om personen blir anställd får du en iPad Mini i tipsbelöning!

Tips skickar du enkelt via sms/e-post!

Spara annons!

Vi skickar ett mail och påminner dig att ansöka

Då så! Då var det klart!

Ett mail är påväg till dig!

Hoppsan!

Något gick fel hos oss! Försök igen senare.

Var god ange en giltig e-postadress
Genom att spara annonsen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Försäkringsrådgivare


På Insplanet arbetar vi, sedan 17 år tillbaka, med försäljning av försäkringar mot kunder över hela Sverige, med telefonen som redskap. Insplanet är en fantastisk plats för dig med rätt inställning och bakgrund att utveckla din fortsatta karriär inom försäljning! Här erbjuds du förutsättningar olikt de flesta säljbolag då vi enbart arbetar med varma leads.

Vi söker efter dig som vill hitta en arbetsplats där du ges möjlighet att prestera och du som medarbetare ges stor frihet att utvecklas. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning, men vi sätter stort vikt vid att du som person kan visa på långsiktighet och förmåga att slutföra dina tidigare åtaganden. Att du talar svenska och engelska obehindrat är ett krav.

Insplanet präglas av en entreprenuell kultur där du förväntas visa stort ansvar, självständighet och mogenhet i din roll. Självklart kommer du parallellt med detta få stöd i din utveckling inom både produkt och försäljningskunskap.

Vi erbjuder dig goda möjligheter att påverka dina resultat och din professionella utveckling. Du blir delaktig i en mogen och väl fungerande säljkår där snittanställningstiden är över 5 år. Som medarbetare hos oss kommer du alltid ha:

  • Varma leads levererade till dig varje dag som underlättar ditt arbete med att nå dina mål
  • Produkter som dina kunder verkligen behöver
  • Möjlighet att bestämma helt över din arbetstid
  • En provisionsmodell utan tak
  • Möjlighet att bygga egna nätverk och kundkanaler
  • Återkommande tävlingar med både enskilda och gruppriser.

För att trivas och må bra är du en stabil person som har lätt att skapa nya kontakter, du sätter stor vikt vid att leverera resultat men också ett stort värde på att få ett stort eget ansvar för din framgång.


Att arbeta på Insplanet är mer än bara ett jobb

På Insplanet erbjuder vi en rolig, utmanande och utvecklande arbetsmiljö med möjlighet att påverka och förbättra vardagsekonomin för hundratusentals personer runt om i landet. Våra tjänster används nämligen av mer än en halv miljon personer varje år och hittills har nästan 2,5 miljoner personer i Sverige någon gång använt sig av våra tjänster. Utöver ett meningsfullt arbete erbjuder vi också:

  • 80 glada framtida kollegor med stor gemenskap
  • Fina ljusa lokaler centralt vid Sturegallerian
  • Frihet under ansvar med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person
  • Stora möjligheter att påverka och vara en del i bolagets framtida utveckling

Arbetsplats och kultur

Vi som arbetar på Insplanet är prestigelösa, hjälpsamma mot varandra och har högt i tak. Vi har nära till skratt och tycker det är minst lika viktigt att ha roligt på jobbet liksom göra ett bra jobb. Då vi är ett entreprenöriellt bolag i rötterna, vilket fortfarande sitter kvar i väggarna, har vi siktet högt ställt varför tempot ofta är högt och det är snarare regel än undantag att vi alla har många bollar i luften som vi hela tiden behöver prioritera. Vi uppskattar och är nyfikna på nya idéer och initiativ, vilka inte sällan slutar i "Låt oss prova - vad är det värsta som kan hända?".Intresserad av tjänsten men saknar CV?

Du kan snabbt och smidigt påbörja din ansökan via vår Mobil/Snabbansökan längst ned på sidan.
Visa ditt intresse så är du ett steg närmare ditt drömjobb!
Insplanet är en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar och privatlån till konsumenter och driver några av de största jämförelsetjänsterna inom försäkringar, lån och andra privatekonomiska områden genom Insplanet.com och MyLoan.se.

Insplanet omsatte 2015 drygt 80 miljoner kronor med god lönsamhet och bolaget har funnits sedan 1999. Vi är noterade på Nasdaq Omx och våra huvudägare är bolagets grundare samt mediekoncernen Bonnier.


Dela annonsen - Hjälp en vän att hitta sitt drömjobb!

Insplanet

Påbörja din ansökan!

Du måste ange ditt namn.
Du måste ange en giltig e-postadress.
Du måste ange ditt telefonnummer.

Genom att skicka in en ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL

Det finns fel i din ansökan, var god gå igenom din information och försök igen.