Utveckla framtidens IT-automationslösningar med oss på Smartsourcing!

Välkommen till oss – här möts mjukvara och mjuka värden i en oslagbar kombination!

   

På Smartsourcing gör vi det enkelt för verksamheter att öka sin produktivitet genom att erbjuda unika automationslösningar. Vår vision är att samtliga återkommande arbetsuppgifter inom en organisations verksamhet ska kunna automatiseras och erbjudas som självbetjäningstjänster i en beställningsportal. Eller som vi brukar säga: Be more productive, automatically!

Här blir du en del av ett sammansvetsat gäng med en gemensam passion för smarta lösningar, kollegialt samarbete och kontinuerlig utveckling. När du kliver in på vårt högt belägna kontor på Stora Badhusgatan i Göteborg möts du därför inte bara av en kreativ miljö med soffor och modern utrustning – utan även av en fantastisk utsikt över hamninloppet och ett glatt gäng kollegor! För även om de flesta av oss är konsulter, så håller vi till på det gemensamma kontoret och är alltid nära tillhands för varandra.

 

Träffa några av dina framtida kollegor

”Hos Smartsourcing lär jag mig ständigt nya saker i utmanande kundprojekt. Det senaste projektet var på pappret en dans på rosor, men jag tvingades att utöka mina programmeringskunskaper i och med att mycket ny Azure-teknik skulle tas i bruk. Givetvis kan det vara lite skrämmande när man känner sig lite osäker, men inget smakar så gott som när man knäcker koden. I min roll som CTO så ligger det på mitt bord att ligga i framkant gällande teknik och tekniker vi skall nyttja inom bolag, och detta i kombination som min roll som konsult ger mig också möjligheten att omsätta teori i praktiken. Jag tror absolut att detta gynnar mig som person, men också skapar stort värde hos våra kunder.” 
Andreas Lindholm, CTO

“Det bästa med att jobba på Smartsourcing är att jag blir en del av ett familjärt företag med högt i tak. Här träffar jag VDn varje dag, vilket gör att jag får befinna mig nära organisationens mitt och även fatta snabba beslut. Sedan jag började på Smartsourcing har jag fått gott medhåll för mina idéer och fått vara med och skapa fler spännande affärsmöjligheter.”
Lars Hagen

Med tryggheten från en stor koncern, men med fördelarna i ett litet företag

Som medarbetare hos Smartsourcing blir du en viktig del i vårt bolags utveckling. Här träffar du dagligen beslutsfattarna vid kaffemaskinen och får med enkelhet gehör för dina idér och förslag. Fördelarna med att vara en liten organisation möts i tryggheten av att vara en del i Combined Excellence-koncern om totalt 450 medarbetare. Du kommer även få träffa dina kollegor i koncernen och byta erfarenheter på våra årliga sammankomster. Vi tror starkt på att det här är några av anledningen till vår låga personalomsättning. Vi trivs bra och känner oss trygga här – vi stannar helt enkelt länge.

Förmåner, gemenskap och tekniktorsdagar!

Utöver att förse våra kunder med fantastiska, tekniska lösningar så tycker vi det är viktigt att tiden man spenderar på jobbet är rolig och utvecklande! Kompetensutvecklingstillfällen och teamstärkande AW:s hör därför till vanligheten och vi erbjuder dessutom våra medarbetare möjligheten att åka iväg på kurser för att spetsa sina kompetenser. Vi har även som tradition att, en gång om året, åka utomlands tillsammans hela bolaget.

Men kanske är vi ändå mest stolta över våra tekniktorsdagar! Då turas vi om att delge varandra om vad vi lärt oss den senaste månaden och avslutar gärna med en rafflande omgång Kahoot! för att se vem i gänget som tog till sig allra mest. Som medarbetare hos oss omfattas du även av friskvårdsbidrag, tjänstepension och andra fina anställningsförmåner.

Vi är alltid på jakt efter nya, engagerade kollegor – vill du bli en del av oss?

Med en ständigt hög förfrågan och en vilja att fortsätta växa är vi i ständigt behov av nya talanger! Hos oss får du arbeta med en modern, digital produkt mot såväl regioner och kommuner som privata företag i Sverige och internationellt.

Vi är lika nyfikna på dig med ett långt yrkesliv i bagaget som dig som kommer direkt från universitetet. Om du vill bli en del av en social och öppen arbetsmiljö där vi delar med oss av varandras kompetenser så kommer du högst troligt passa perfekt in i vårt lilla team!

Finns det ingen ledig position som passar dig? Skicka in en spontanansökan! Vi är alltid på jakt efter engagerade kollegor och kommer ha din ansökan i åtanke om en ledig tjänst dyker upp.

Smartsourcing

Vill du bli en del av oss?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Du måste ange ditt namn.
Du måste ange en giltig e-postadress.
Du måste ange ditt telefonnummer.
Godkännande krävs