Din karriär hos Folktandvården Gävleborg

Välkommen till vår karriärsidaFolktandvården Gävleborg

På Folktandvården Gävleborg hittar du driv, engagemang och prestigelöshet. Hos oss är kompetensutveckling inte bara ett ord utan något vi gör varje dag. Kom och bli en del i vårt team!

Lediga jobb

Träffa våra medarbetare

Beatrice Sahlin

Teamchef, Tandhygienist
Folktandvården Hudiksvall-Iggesund-Delsbo

"Efter tandhygienistexamen 2008 var det självklart för mig att jag skulle hem till Hudiksvall, Gävleborg och Folktandvården. Redan efter några år kände jag att ledarskap och verksamhetsutveckling var det som låg mig varmast om hjärtat och så känner jag än idag, flera år senare i min roll som teamchef. Folktandvården Gävleborg har för mig varit den perfekta plantskolan för alla mina frön. Både som ny hygienist för 12 (!) år sedan, med god handledning och erfarna kollegor, men även nu som chef och ledare där jag får möjlighet att fortsätta utveckla verksamheten och mig själv och göra det jag brinner för varje dag!"

Christer Lindgren

Klinikchef, Övertandläkare Käkkirurgi/med.dr
Specialisttandvården Gävle sjukhus

"Jag jobbar sedan 1 mars 2018 som klinikchef på Specialisttandvården Gävle sjukhus. Vi har en bred klinisk verksamhet med hög kvalitet & ett bra patientomhändertagande i fokus. Som ledare mår jag bäst av att se andra människor växa i sina yrkesroller oavsett yrkeskategori. Jag tror på samarbete - genom att bygga broar och inte murar når vi inte bara våra högt uppsatta mål utan även en hög trivselfaktor på arbetsplatsen!

Folktandvården Gävleborg är en spännande organisation med sunda värderingar och vilar stadigt på goda värdegrunder. Vi är en lösningsfokuserad organisation med fokus på såväl nutid som framtid med hög innovationskraft!"

Johanna Hedlund

Tandsköterska
Folktandvården Slottstorget

”Att arbeta med människor har alltid varit en självklarhet för mig och efter min tandsköterskeexamen visste jag direkt att det var på Folktandvården Gävleborg jag ville göra karriär. För mig som drivs av utmaningar och söker utvecklingsmöjligheter är det den perfekta arbetsplatsen. Att jobba som tandsköterska på Folktandvården Gävleborg är dessutom fantastiskt roligt; och med olika ansvarsområden och många bollar i luften har varje tandsköterska en ovärderlig roll på kliniken!”

Förmåner

Friskvårdsbidrag Vi är en hälsofrämjande arbetsplats och alla medarbetare får 2200 kr/år i friskvårdsbidrag.
Introduktionsprogram Våra nyanställda är viktiga för oss, vi ser till att du får en stadig grund att stå på.
Frukost Stressiga mornar? Varje morgon kl 9:30 serveras smörgås till våra medarbetare.
Hälsoaktiviteter Vasaloppet, Vårruset och Kariesloppet – så klart vi ställer upp! Vi kanske inte vinner – men vi är alltid i topp i klassen vi-som-hade-roligast-tillsammans.
Stipendier Sugen på en intressant kurs eller kanske volontärarbete utomlands? Vi erbjuder möjligheten att söka stipendier varje år.
Karriärvägar Tänkbara grenar för utveckling av yrkesträdet hos oss är många; ST-platser, forskning, specialisttandvårdens seminarier, chef mm. Din utveckling är vår utveckling.

Med anledning av covid-19 är några av våra förmåner pausade för tillfället, till exempel frukost och möjligheten att delta på olika hälsoaktiviteter. Vi hoppas kunna återuppta dessa, så snart pandemin klingat av.

Student? Välkommen till oss!

Prova på dag

Studerar du till tandläkare termin 9-10 eller tandhygienist ditt sista år? Kom då och besök oss. Du tar på dig arbetskläderna och följer personalen på kliniken under en dag för att skapa dig en bild av kliniken och hur vi arbetar. Kanske börjar du jobba hos oss efter examen?

Läs mer här

Lärlingsprogram

Lärlingsprogrammet är till för dig som vill prova på ett tandvårdsyrke. Du får arbeta ute på en klinik och förhoppningsvis trivs du så bra att du vill satsa på en utbildning inom området!

Läs mer här
Folktandvården Gävleborg

Spontanansökan

Vi tar gärna emot din spontanansökan! Även om det just idag inte finns något jobb för dig att söka, är vi alltid intresserade av att skapa nya kontakter.

Du måste ange ditt namn.
Du måste ange en giltig e-postadress.
Du måste ange ditt telefonnummer.
Godkännande krävs